Gezin - Jomi 08-04-2019

Op 8 april had ik een wel heel bijzondere shoot! Ik mocht namelijk Jomi en haar tweeling vastleggen tijdens een gezinsshoot! Bente en Maxime zijn bijna 1,5 jaar oud en zijn, zoals je kunt zien, een eeneiïge tweeling. Wat had ik er zin in! Bij aankomst lagen de twee kleintjes nog in bed. Ik mocht de shoot beginnen met het uit bed halen en klaarmaken van de twee meiden. Heerlijk om vast te leggen, want tijdens het uit bed halen is er altijd veel interactie tussen ouder en kind. Het scheelde dat zowel papa als mama aanwezig waren, want anders had mama denk haar handen vol! ;) De meisjes keken eerst wat verbaasd, maar voelden zich al snel op hun gemak. Het eerste wat mij opviel was dat de twee echt preciés hetzelfde lachten! Allebei trokken ze mega schattig hun neusje op bij het lachen.
Na het uit bed halen was het tijd om lekker te spelen en hierna om soep en een broodje te eten aan tafel. Meer lifestyle dan deze shoot kan je het niet krijgen! Ik hoefde dan eigenlijk ook niks te sturen, omdat alle activiteiten genoeg mogelijkheden brachten om het gezin vast te leggen.
We eindigden de shoot met een boekje lezen en hierna nog even bij het raam spelen. Hoe lief is het als het ene meisje aan de ene kant staat en het andere meisje aan de andere kant en ze vervolgens elkaar gaan zoeken en dubbel liggen terwijl ze elkaar zien aan de andere kant van het raam?!