Gezin - Mariska 23-04-2019

Na het paasweekend had ik een leuke shoot op de planning: een buitenshoot bij de Wassenaarseslag met een heel leuk gezinnetje. Het leuke aan dit gezin is dat ik hun zoontje als newborn heb vastgelegd en nu loopt hij alweer! Heel cliché misschien, maar baby's worden echt zó snel groot! ;) Na een stukje lopen kwamen we aan op een mooi plekje: een mooi laantje, bomen op de achtergrond en een toffe kuil in het zand waar zowel gespeeld als gezeten kon worden. Het zonnetje begon te schijnen en verder was er bijna niemand te verkennen. Heerlijk!

Beide kindjes moesten even wennen aan het zand. Zeker toen Amber met haar blote voetjes het zand raakte, vond ze het toch een beetje koud en gek. Gelukkig vergat ze dit snel toen ze met papa van de berg af mocht rennen. Dit heeft ze dan ook een groot deel van de shoot gedaan; ze vond het geweldig!

Na heel wat rennen, vliegen en springen was het tijd om even rustig te zitten en lekker wat te drinken. Zo mooi om dit soort gezinsmomentjes vast te leggen terwijl het gezin ongedwongen hun ding doet! Op deze manier kan ik echt het gezin vastleggen op een manier die ze zelf herkennen. Geen geposeerde foto's, maar gewoon lekker wat drinken, spelen en stoeien. 

Wat een heerlijke ochtend en wat had iedereen het naar zijn zin! En wat is het toch geweldig om dit vast te mogen leggen.