Newborn - Feline 17-05-2019

Dit lieve meisje mocht ik vastleggen toen ze twee weken oud was. Ik had dit gezin ook al tijdens de zwangerschap vastgelegd, dus ik keek er naar uit de kleine te ontmoeten. De mama had helaas een lastige bevalling en werd daarna ziek, maar gelukkig voelde ze zich op de dag van de shoot weer goed. Extra mooi dat ik er was, want dit was een van de eerste dagen dat ze echt weer veel kon doen. 
Vanaf het moment dat papa met de kleine beneden kwam, was Feline haar broer geen moment van haar zijde. In de box troostte hij haar, op de bank gaf hij haar kusjes en deze kusjes gaf hij eigenlijk de hele shoot lang. Zo ontzettend lief om te zien! Kusjes op het aankleedkussen, helpen met het badje, kusjes op het grote bed. Feline ging tijdens de shoot in bad, waar ze zichtbaar van genoot. Na haar badje werd ze aangekleed en gevoed. Na het voeden viel ze al snel in een diepe slaap en heeft ze de rest van de shoot heerlijk geslapen. Wat een lief meisje is Feline en je zou bijna niet geloven hoe ontzettend zacht haar lange haartjes waren!

Het was een fijne shoot met een heel liefdevol gezin. Feline heeft maar geluk met zulke lieve ouders en zo'n zorgzame, lieve broer!