Wedding J & A-99.jpg

TARIEVEN BRUILOFT

Iedere bruid en bruidegom hebben andere wensen: Samen kijken wij wat het beste bij jullie dag past.
Als fotograaf hoop ik jullie dag zo vast te leggen, dat jullie er iedere keer weer met een verliefd gevoel op terugkijken.
Dat "WAUW!" gevoel weer beleven. Ik fotografeer verhalend, wat wil zeggen dat ik vastleg wat er op het moment gebeurt. De blikken tijdens de ceremonie, de reactie van de gasten, de opmaak van de tafels. Veel stellen willen graag nog een loveshoot, wat eigenlijk ook niet kan missen op jullie grote dag! Tijdens de loveshoot geef ik kleine opdrachtjes om zo tot mooie, intieme en spontane momentjes te komen. Geen stijve, geposeerde foto's, maar juist ultiem genieten met z'n tweeën!

 
Pakketten zijn er al vanaf €945 voor 6 uur. Minder uren boeken kan, meer uren in overleg.
Ik lever standaard een luxe album. Na het leveren van de foto's, zullen we samen kijken hoe het album eruit gaat zien en of jullie nog pagina's willen toevoegen. Ook is er een mogelijkheid tot een acryl-foto op de cover of tot toevoegen van een bewaarbox.
Voor voorbeelden van het album,
KLIK HIER. 

Jullie grote dag

​Jullie bruiloft liefdevol en tot in detail vastgelegd! Van het aantrekken van de jurk tot de traantjes die worden weggepinkt tijden de ceremonie.

  • 6 uur fotografie (meer mogelijk in overleg)

  • Alle beelden (>50 per uur) vanuit een mooie galerij op origineel formaat

  • Luxe album van 30x30 cm met 40 blz. Omslag van suede, leer, velvet of linnen + namen & datum gegraveerd  + upgrade in papiersoort

  • Inclusief reis- en eventuele parkeerkosten

€ 1085