Mara-30_edited.jpg

FIRST 48-HOUR

Niets in het leven is puurder of bijzonderder dan de geboorte van jouw kindje. De verbondenheid, de liefde, de emotie.

 

Toen mijn nichtje in 2019 geboren werd, besloot ik mijn camera mee te nemen naar het ziekenhuis.

Die dag werd ik verliefd op het vastleggen van de eerste uren van pasgeboren kindjes.

De emoties bij de kersverse ouders. De vermoeidheid, maar tegelijkertijd de verliefdheid en de blijdschap.

De trotse opa's en oma's, tantes en ooms.

Vaak gaan de eerste momenten als een waas voorbij, terwijl dit nieuwe leven zo bijzonder is! Nooit zal jouw kindje meer zo snel veranderen als in de eerste weken van zijn/haar leven. Een first 48-hour shoot kan in het ziekenhuis, maar ook ontspannen bij jullie thuis. Er wordt niet geposeerd en alleen wat er op dat moment gebeurt wordt vastgelegd.

"Een fresh 48-hours shoot, van tevoren dacht ik: zit ik daar op te wachten? Maar het antwoord is duidelijk JA! Samantha kwam na de geboorte in het ziekenhuis en ik heb eigenlijk helemaal niet door gehad dat er foto's gemaakt werden. Het resultaat is echter prachtig, ik denk dat dit de meest dierbare foto's zijn die wij hebben. De foto's zijn puur en volledig in het moment: tranen van vreugde, trotse ouders en opa's en oma's en natuurlijk de prachtige eerste beelden van onze dochter. Inmiddels is ze al weer zo veranderd, heerlijk om de foto's van net na de geboorte terug te kijken. Enorm dankbaar voor deze mooie foto's!"

MENU

CONTACT

Home

Over mij

Portfolio

Tarieven

Contact 

Blog

Samantha Smit

Samanthasmitfotografie@hotmail.com

06-11 50 67 10

KVK: 73993131

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Samantha Smit Fotografie | Ontwerp & realisatie door Spring Studio | Privacy & algemene voorwaarden