top of page
First 48 Wout-30.jpg

KRAAMWEEK REPORTAGE

Niets in het leven is puurder of bijzonderder dan de geboorte van jouw kindje. De verbondenheid, de liefde, de emotie.
Vaak gaan de eerste momenten als een waas voorbij, terwijl je juist deze momenten wilt onthouden!
Nooit zal jouw kindje meer zo snel veranderen als in de eerste week van zijn/haar leven.

Een kraamweek-reportage kan in het ziekenhuis, maar ook ontspannen bij jullie thuis. Ook kan de eerste ontmoeting met broertje(s)/zusje(s) worden vastgelegd of de eerste visite van opa's en oma's. Samen bespreken we jullie wensen.
Het verschil met een newborn reportage? Er wordt niet geposeerd, maar dagelijkse bezigheden als een voeding, badje en knuffelen wordt vastgelegd. Nóg puurder en niets is zo schattig als een pasgeboren kindje.

 

Mara-15.jpg

"Een fresh 48-hours shoot, van tevoren dacht ik: zit ik daar op te wachten? Maar het antwoord is duidelijk JA! Samantha kwam na de geboorte in het ziekenhuis en ik heb eigenlijk helemaal niet door gehad dat er foto's gemaakt werden. Het resultaat is echter prachtig, ik denk dat dit de meest dierbare foto's zijn die wij hebben. De foto's zijn puur en volledig in het moment: tranen van vreugde, trotse ouders en opa's en oma's en natuurlijk de prachtige eerste beelden van onze dochter. Inmiddels is ze al weer zo veranderd, heerlijk om de foto's van net na de geboorte terug te kijken. Enorm dankbaar voor deze mooie foto's!"

First 24-hour Luca-4.jpg

De newbornshoot vond plaats in het ziekenhuis toen ons zoontje net een uurtje oud was. We vonden dit eerst best spannend (zit je daar wel op te wachten, zo net na een bevalling?) maar hebben zeker geen spijt dat we Samantha foto’s hebben laten maken. Ze was op de achtergrond aanwezig om alles wat gebeurde vast te leggen en hebben hier eigenlijk niets van gemerkt. De foto’s vormen een prachtige herinnering van een hele bijzondere momenten: de eerste ontmoeting met opa & oma, de eerste knuffels met pappa & het wegen en meten. Omdat je het als ouders allemaal een beetje in een waas beleeft, is het heel fijn dat de momenten vastgelegd zijn om terug te kunnen kijken en nooit meer te vergeten.

€379

​Nooit zal jouw kleintje zo snel veranderen als tijdens de eerste week.
Ik leg met liefde deze bijzondere periode en mooie details, thuis of in het ziekenhuis, voor jou vast.

 •  ± 1,5-2,5 uur fotografie in het ziekenhuis of thuis

 • De week voor en na jouw uitgerekende datum houd ik zoveel mogelijk leeg en sta ik "on-call"

 • Geen addertjes, geen bijkomende kosten, geen keuzes achteraf
  Ik lever alle beelden (minimaal 80), zorgvuldig nabewerkt, vanuit een mooie galerij en op origineel formaat

 • Inclusief mini-album met jouw favoriete foto's

 • 10% korting op een newborn-shoot
   

 • Excl. reiskosten: € 0,30 per km vanaf 2352BA
  Binnen 10km gratis

bottom of page