top of page

Hi!

Ik ben Samantha, 26 jaar en ik woon net buiten Leiden in Leiderdorp met mijn verloofde. Op mijn 18e ben ik in Leiden gaan wonen en sindsdien ben ik helemaal verliefd op dit fijne stadje.

In 2020 heb ik mijn studies  pedagogische wetenschappen & leraar basisonderwijs afgerond. Mijn droom is om ooit als orthopedagoog therapie te geven aan kinderen. Naast het werken met kinderen, is fotografie iets waar ik onwijs blij van word.

Verder haal ik veel plezier uit paardrijden en reizen. 

EVEN KENNISMAKEN

Mijn liefde voor fotografie begon al vroeg: Op vakantie liep ik altijd met de camera van mijn ouders en toen ik 16 was, kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. De wil om er iets mee te doen was er wel, maar de tijd kon ik er nooit voor vinden.
 
Zomer 2018 kwam ik helaas thuis te zitten met een burn-out. 
Dit liet mij inzien dat ik moet doen waar ik blij van word; fotograferen!
Fotografie gaf mij de kracht om weer meer dingen te doen en zo is mijn
hobby uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf.

De afgelopen jaren heb ik mezelf sterk ontwikkeld richting lifestyle fotografie: Ongedwongen, momenten pakken en emotie vastleggen. 
Ook ben ik me gaan inzetten voor Stichting Early Birds, die vrijwillig prematuurkindjes fotografeert in ziekenhuizen. Dit heeft mij ontzettend veel kracht gegeven!

Ik houd onwijs van lifestyle fotografie. Geen studio's of geposeerde foto's, maar spontane foto's thuis of op een mooie locatie. 
​Waarom spreekt mij dit zo aan? Ik ben zelf echt een gevoelsmens en emoties fascineren mij. De liefde die stellen laten zien, de puurheid van kindjes, de kwetsbaarheid van een pasgeboren kindje. Ik vind het bijzonder om dit in foto's terug te zien en dat is dan ook wat ik met mijn fotografie doe. 

 
Mijn passie voor kinderen kan ik goed kwijt in mijn shoots. Spelenderwijs gezinnetjes op de foto zetten, rustig en liefdevol een kleintje vastleggen. Ook zwangerschapsfotografie vind ik  onwijs mooi om te doen.  Zo bijzonder hoe het lichaam van een vrouw verandert bij een zwangerschap!
 
Bij alle shoots is mijn doel om de personen vast te leggen zoals ze écht zijn. Ik vind het zo mooi om foto's te leveren waarbij emotie en karakter is te zien! Ik hoop dan ook dat het resultaat van een shoot herkenbaar is voor mijn klanten en dat ze direct enthousiast worden bij het zien van de foto's. 

Met liefde fotografeer.png

Sinds 04-03-2019 zit ik officieel bij het team van fotografen voor stichting Earlybirds. Hierbij verzorg ik liefdevolle reportages van prematuur- en dismatuurkindjes en hun ouders in het ziekenhuis: een lichtpuntje in de heftige tijd die zij beleven!

bottom of page