Zwangerschap Eline-14.jpg

KINDEREN & GEZIN

Ik ben altijd al gek geweest op kinderen. Zo heerlijk onbezorgd en puur! 
Er zijn zoveel mooie momenten van/met jouw kindjes: De manier waarop ze lachen, de knuffelmomentjes, de serieuze blikken. Veel dingen zou je zelf niet eens bij stilstaan, laat staan vastleggen. Maar het is zó waardevol om dit soort dingen voor later vastgelegd te hebben! Even de tijd stilzetten en later met een glimlach op deze momenten terugkijken.


Tijdens de shoot is het lekker ontspannen en ongedwongen. Met opdrachtjes creëer ik spontane momentjes.
Er mag lekker gespeeld, gelachen en geknuffeld worden.
Geen geforceerde beelden, maar beelden die 
 jou zullen herinneren aan hoe het écht was.
Vaak zijn ouders bang dat hun kids niet meewerken of te druk zijn, maar dat is iets waar je je totaal geen zorgen over hoeft te maken. Ik maak makkelijk verbinding met kindjes, waardoor ze zich snel op hun gemak voelen. Ik laat ze kind zijn, in plaats van ze te dwingen op de foto te gaan. Vaak zijn ouders bij het zien van de resultaten verbaasd over hoe 'eigen' ik de kids heb weten vast te leggen. Hoe erg ze de karakters van hun kids in de foto's terug zien. En dat is ook precies wat ik probeer te bereiken!


*tip: bekijk de blog voor meer foto's*

Gezinsshoot Jomi-6.jpg

Samantha heeft de gave om je zo op je gemak te stellen waardoor ze 'onzichtbaar' wordt in de positieve zin! Ze is erg professioneel en het resultaat dat wij naderhand kregen was echt verbluffend mooi!

Gezin Milou-33.jpg

Leuke en gezellige shoot gehad op een zomerse dag aan de Wassenaarse Slag. Lekker ongedwongen op de foto al spelend samen. Heeft super veel prachtige foto's opgeleverd.
Nogmaals dank!

 

Gezin Mariska & Edwin-43.jpg

Een ochtendje spelen met het gezin in een duinpan, die vooraf zorgvuldig door Samantha was uitgezocht, resulteerde in een hele hoop super mooie, waardevolle foto's! Samantha bereid zich goed voor en is heel leuk met kinderen. Dit zorgt ervoor dat het super leuk is om te doen en je hele spontane, ongedwongen foto's krijgt. Wij zijn super blij met het resultaat!