Zwangerschap Eline-14.jpg

KINDEREN & GEZIN

Al sinds ik zelf een jaar of 12 was, ben ik gek op kinderen.

De onbezorgdheid, de karaktertjes die ze eigenlijk vanaf jong af aan al laten zien.

Kinderen zijn prachtig: zo puur en mooi! En er zijn zoveel mooie momenten van- en met jouw kindjes.  

De manier waarop ze lachen, de band die er is met de ouder(s) en broertjes/zusjes. Vaak zijn de mooiste dingen, de dingen waar je zelf niet eens meer over nadenkt. Ze groeien zo snel op en voor je het weet zijn ze klaar om te gaan studeren en het huis uit te gaan. Daarom is het belangrijk om mooie foto's met zijn allen te maken, zodat de tijd even wordt stilgezet. 

Kinderen en gezinnen fotografeer ik tijdens een lifestyle shoot. In mijn foto's leg ik kinderen vast zoals ze écht zijn.  Geen geforceerde lach, maar een lach die jou zal herinneren aan hoe jouw kind echt is. Ook de serieuze, ondeugende en grappige blikken leg ik vast, want ook deze blikken zijn voor jou als ouder herkenbaar! Vaak zijn ouders bang dat hun kids niet meewerken of te druk zijn, maar dat is iets waar je je totaal geen zorgen over hoeft te maken. Ik maak makkelijk verbinding met kindjes, waardoor ze zich snel op hun gemak voelen. Ik laat ze kind zijn, in plaats van ze te dwingen op de foto te gaan. Vaak zijn ouders bij het zien van de resultaten verbaasd over hoe 'eigen' ik de kids heb weten vast te leggen. Hoe erg ze de karakters van hun kids in de foto's terug zien. En dat is ook precies wat ik probeer te bereiken!

De foto's kunnen in huis of op een buitenlocatie worden gemaakt. In huis zullen de foto's gemaakt worden tijdens dagelijkse dingen: een boekje lezen, lekker aan het spelen of tijdens het stoeien op het grote bed van de ouders. Op deze manier heb je foto's voor later die je doen denken aan de mooie momenten samen: de knuffels, samen spelen, lachen en ga zo maar door. 

*tip: bekijk de blog voor meer foto's*

MENU

CONTACT

Home

Over mij

Portfolio

Tarieven

Contact 

Blog

Samantha Smit

Samanthasmitfotografie@hotmail.com

06-11 50 67 10

KVK: 73993131

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2020 | Alle rechten voorbehouden | Samantha Smit Fotografie | Ontwerp & realisatie door Spring Studio | Privacy & algemene voorwaarden