Zwangerschap Eline-14.jpg

KINDEREN & GEZIN

Al sinds ik zelf een jaar of 12 was, ben ik gek op kinderen.

De onbezorgdheid, de karaktertjes die ze eigenlijk vanaf jong af aan al laten zien.

Kinderen zijn prachtig: zo puur en mooi! En er zijn zoveel mooie momenten van- en met jouw kindjes.  

De manier waarop ze lachen, de band die er is met de ouder(s) en broertjes/zusjes. Vaak zijn de mooiste dingen, de dingen waar je zelf niet eens meer over nadenkt. Ze groeien zo snel op en voor je het weet zijn ze klaar om te gaan studeren en het huis uit te gaan. Daarom is het belangrijk om mooie foto's met zijn allen te maken, zodat de tijd even wordt stilgezet. 

Kinderen en gezinnen fotografeer ik tijdens een lifestyle shoot. In mijn foto's leg ik kinderen vast zoals ze écht zijn.  Geen geforceerde lach, maar een lach die jou zal herinneren aan hoe jouw kind echt is. Ook de serieuze, ondeugende en grappige blikken leg ik vast, want ook deze blikken zijn voor jou als ouder herkenbaar! Vaak zijn ouders bang dat hun kids niet meewerken of te druk zijn, maar dat is iets waar je je totaal geen zorgen over hoeft te maken. Ik maak makkelijk verbinding met kindjes, waardoor ze zich snel op hun gemak voelen. Ik laat ze kind zijn, in plaats van ze te dwingen op de foto te gaan. Vaak zijn ouders bij het zien van de resultaten verbaasd over hoe 'eigen' ik de kids heb weten vast te leggen. Hoe erg ze de karakters van hun kids in de foto's terug zien. En dat is ook precies wat ik probeer te bereiken!

De foto's kunnen in huis of op een buitenlocatie worden gemaakt. In huis zullen de foto's gemaakt worden tijdens dagelijkse dingen: een boekje lezen, lekker aan het spelen of tijdens het stoeien op het grote bed van de ouders. Op deze manier heb je foto's voor later die je doen denken aan de mooie momenten samen: de knuffels, samen spelen, lachen en ga zo maar door. 

*tip: bekijk de blog voor meer foto's*

Gezinsshoot Jomi-6.jpg

Samantha heeft de gave om je zo op je gemak te stellen waardoor ze 'onzichtbaar' wordt in de positieve zin! Ze is erg professioneel en het resultaat dat wij naderhand kregen was echt verbluffend mooi!

Gezin Milou-33.jpg

Leuke en gezellige shoot gehad op een zomerse dag aan de Wassenaarse Slag. Lekker ongedwongen op de foto al spelend samen. Heeft super veel prachtige foto's opgeleverd.
Nogmaals dank!

 

Gezin Mariska & Edwin-43.jpg

Een ochtendje spelen met het gezin in een duinpan, die vooraf zorgvuldig door Samantha was uitgezocht, resulteerde in een hele hoop super mooie, waardevolle foto's! Samantha bereid zich goed voor en is heel leuk met kinderen. Dit zorgt ervoor dat het super leuk is om te doen en je hele spontane, ongedwongen foto's krijgt. Wij zijn super blij met het resultaat!