Website Jeppe-58.jpg

NEWBORN

Ik ben gek op baby's. Die kleine handjes, verwonderde blikken, zachte haartjes.

Van het kleine neusje tot aan de voetjes van een pasgeboren kindje: alles is zo wonderlijk! Zelf ben ik nog elke keer verwonderd als ik zo'n kleintje zie en ik kan slechts voorstellen hoe bijzonder het voor jullie als ouders is!  Je kleintje wordt zo snel groot en daarom is het belangrijk om deze periode mooi vast te leggen voor later. 

Met mijn foto's leg ik pure, herkenbare momenten vast. Ik vind emotionele & pure beelden het mooiste, omdat het hierdoor tijdloos wordt en zoveel meer betekenis heeft als je het terugkijkt! Ik zal dan ook bij jou thuis komen fotograferen, zodat jullie in de vertrouwde omgeving kunnen blijven. De foto's maak ik tijdens het uitvoeren van de dagelijkse dingen: verschonen, in bad doen, voeden, knuffelen, lekker met z'n allen op de bank. Juist deze momenten en de interactie die dan plaatsvindt, zorgt voor hele mooie, "echte" foto's. Er is de mogelijkheid om een aantal geposeerde newbornfoto's te maken van jouw kindje, maar het grootste deel van de foto's zal bestaan uit lifestyle foto's. 

*tip: bekijk de blog voor meer foto's*

Newborn Timo-29.jpg

Vooraf vond ik het spannend,  maar je merkt al snel dat je gewoon je gang kunt gaan en dat jij het vastlegt. Eigenlijk verliep het dus relaxter dan gedacht. De resultaten waren nog mooier dan verwacht! We waren benieuwd of je echt verschil ziet tussen foto's die je zelf maakt met een mooie camera en de foto's die jij maakt. Wij zien zeker verschil en dus een meerwaarde in jouw foto's. Tof!

Website Jeppe-54.jpg

Samantha is bij ons geweest voor een newborn lifestyle shoot. In een ontspannen sfeer heeft Samantha ons drukke gezin fantastisch vast kunnen leggen. Met een geweldig eindresultaat in een mooi album zijn we ontzettend blij!

We hopen Samantha nog vaker te treffen om ons gezin vast te leggen.