Website Jeppe-58.jpg

NEWBORN

Na maanden vol spanning wachten, is jullie kindje eindelijk geboren.
Alles is zo wonderlijk: Die kleine handjes, zachte haartjes. Dat kleine neusje tot aan de voetjes van jullie pasgeboren kindje. En ja, de clichés zijn helemaal waar. Je kindje wordt zo snel groot! Daarom is het belangrijk om deze bijzondere periode mooi vast te leggen voor later. De foto's zullen jullie herinneren aan hoe alles deze eerste maanden was. 

Met liefde leg ik jullie en jullie kleintje vast. Ik kom naar jullie toe, zodat jullie lekker in jullie bubbel kunnen blijven.
Ik fotografeer verhalend, dus geen mandjes en gekke houdingen. Het ritme van jullie kindje wordt gevolgd, het maakt ook niet uit of de kleine lekker slaapt of wakker is. Knuffel, lach en geniet. Juist de connectie is prachtig om vast te leggen. 


*tip: bekijk de blog voor meer foto's*
 

Newborn Timo-29.jpg

Vooraf vond ik het spannend,  maar je merkt al snel dat je gewoon je gang kunt gaan en dat jij het vastlegt. Eigenlijk verliep het dus relaxter dan gedacht. De resultaten waren nog mooier dan verwacht! We waren benieuwd of je echt verschil ziet tussen foto's die je zelf maakt met een mooie camera en de foto's die jij maakt. Wij zien zeker verschil en dus een meerwaarde in jouw foto's. Tof!

Website Jeppe-54.jpg

Samantha is bij ons geweest voor een newborn lifestyle shoot. In een ontspannen sfeer heeft Samantha ons drukke gezin fantastisch vast kunnen leggen. Met een geweldig eindresultaat in een mooi album zijn we ontzettend blij!

We hopen Samantha nog vaker te treffen om ons gezin vast te leggen.