Zwangerschap Eline-25.jpg

ZWANGERSCHAP

Of het nou je eerste, tweede of misschien wel vijfde zwangerschap is: zwanger zijn blijft bijzonder. 

Hoe het vrouwelijk lichaam verandert en hoeveel kracht vrouwen hebben vind ik ontzettend mooi.

Ik leg dan ook met alle liefde jouw zwangerschap en alles daarom omheen vast.

Waardevol voor later en een mooi moment om even stil te staan bij hoe bijzonder deze periode is!
 

De zwangerschapsshoot kan tijdens de lente, zomer en herfst op buitenlocatie worden gedaan. Ook is er de mogelijkheid om in alle seizoenen binnen foto's te maken. Dit gebeurt tijdens een lifestyle shoot. Persoonlijk vind ik dit altijd prachtig: de huiselijke sfeer en de herkenbare beelden die hieruit voortkomen. Want hoe leuk is het om met je zwangere buik in de kinderkamer vastgelegd te worden en daar 2 maanden later met een kleintje in je armen weer te staan? Natuurlijk spelen anderen zoals je partner en/of kinderen ook een belangrijke rol! Zij zullen dan ook niet ontbreken tijdens het maken van deze mooie herinnering voor later.

*tip: bekijk de blog voor meer foto's*

Eline-3.jpg

Na het zien van de preview, dacht ik de mooiste foto’s al gezien te hebben. Maar na het krijgen van alle foto’s bleek de rest net zo mooi.

Samantha zorgde voor een fijne sfeer tijdens de shoot, een heerlijk ervaring om mee te mogen maken en een prachtig resultaat.

De foto’s zijn precies zoals we hoopten: spontaan, warm, liefdevol en vooral precies ons. We kunnen niet wachten om dit hopelijk nogmaals te mogen doen wanneer de kinderen ouder zijn.

DSC_0073-2.jpg

Wat ik zo heerlijk vind aan de foto's van Samantha, is dat ze zo mooi puur zijn! Zij werkt echt vanuit haar hart.

Tijdens onze zwangerschapsshoot op het strand heeft ze prachtige speelse foto's geschoten waarbij wij gewoon lekker ons ding konden doen. Hierdoor was het heel natuurlijk. Bij de newbornshoot opnieuw enorm blij met het resultaat: Prachtige pure foto's. Later nog eens een shoot gedaan en we blijven ook zeker bij haar terug komen. Ze is enthousiast en lief voor de kinderen. Dit maakt denk ook dat haar foto's zo puur blijven! Kortom: Als je geen ''studiofotograaf'' zoekt dan ben je hier op de juiste plek!