Zwangerschap Eline-25.jpg

ZWANGERSCHAP

Een zwangerschap is zo speciaal! Het getrappel in je buik, jouw kleintje die zich steeds verder ontwikkelt.

Ik vind het vrouwelijk lichaam en de kracht van vrouwen tijdens een zwangerschap ontzettend mooi.
Sta tijdens alle veranderingen en voorbereidingen even stil bij deze periode en vereeuwig deze mooie herinnering met een zwangerschapsshoot! Want hoe mooi is het om later met jouw kleintje hierop terug te denken?

 

Een zwangerschapsshoot kan heel het jaar door, binnen of buiten. Door middel van kleine opdrachtjes, leg ik jouw zwangerschap puur en ontspannen vast. Samen genieten met je partner of lekker knuffelen met je kindje(s) als het niet je eerste is. Want ook zij maken deel uit van het verhaal!

*tip: bekijk de blog voor meer foto's*

Eline-3.jpg

Na het zien van de preview, dacht ik de mooiste foto’s al gezien te hebben. Maar na het krijgen van alle foto’s bleek de rest net zo mooi.

Samantha zorgde voor een fijne sfeer tijdens de shoot, een heerlijk ervaring om mee te mogen maken en een prachtig resultaat.

De foto’s zijn precies zoals we hoopten: spontaan, warm, liefdevol en vooral precies ons. We kunnen niet wachten om dit hopelijk nogmaals te mogen doen wanneer de kinderen ouder zijn.

DSC_0073-2.jpg

Wat ik zo heerlijk vind aan de foto's van Samantha, is dat ze zo mooi puur zijn! Zij werkt echt vanuit haar hart.

Tijdens onze zwangerschapsshoot op het strand heeft ze prachtige speelse foto's geschoten waarbij wij gewoon lekker ons ding konden doen. Hierdoor was het heel natuurlijk. Bij de newbornshoot opnieuw enorm blij met het resultaat: Prachtige pure foto's. Later nog eens een shoot gedaan en we blijven ook zeker bij haar terug komen. Ze is enthousiast en lief voor de kinderen. Dit maakt denk ook dat haar foto's zo puur blijven! Kortom: Als je geen ''studiofotograaf'' zoekt dan ben je hier op de juiste plek!