top of page

Bruiloft Nadia & Daan | 08-2021

Op de vroege ochtend stapte ik in mijn auto om van Leiderdorp naar Oosterbeek te rijden. Op een práchtige locatie gingen Nadia & Daan elkaar het ja-woord geven. Nadat ik de bruid & bruidegom apart had vastgelegd, was het tijd voor de first-look. De kriebels begonnen nu toch wel te komen bij het stel en hun reactie op elkaar was prachtig! Met tranen in mijn ogen, fotografeerde ik dit mooie moment. De reactie van de familie en vrienden was al even mooi: Iedereen zat vol bewondering te kijken toen eerst Daan & daarna Nadia naar binnen liepen. De ceremonie zat vol mooie, lieve en grappige momenten. Wat is het toch bijzonder hierbij te mogen zijn! Na de ceremonie was het tijd voor taart en natuurlijk champagne. Er werd gedanst op de mooie muziek van Kevin & Lindsay en na de borrel was het tijd voor het diner. Een diner vol heerlijk eten, mooie speeches en mooie momenten. Lieve Nadia & Daan, ik heb van ieder moment genoten en wens jullie al het geluk toe!
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page