top of page

First 48-hour Wout | 04-2021

Hoe bijzonder als je een gezin maar liefst vier keer mag vastleggen!

Bij de mini-shoots leerde ik het gezin van Nathalie kennen. Later dat jaar vroeg ze me of ik een pakket kon maken voor een gender reveal, zwangerschapsshoot en newbornshoot. De newbornshoot besloten we een first-48-hour shoot van te maken.

Vroeg in de ochtend kwam ik aan bij de lieve, pasgeboren Wout. Hij lag nog heerlijk te slapen en zou tijdens de shoot een voeding en een badje krijgen. Zijn grote broers keken hun ogen uit: Kroelen, ruziemaken om wie de fles mag geven, zijn haartjes borstelen in de tummytub. Echt aandoenlijk om te zien hoe apetrots de twee broers waren!

Genoeg dus om vast te leggen. Ik heb genoten van hoe trots iedereen was en hoe ontzettend "vers" de kleine man nog was. Je ziet echt zoveel verschil in vergelijking met wanneer ze bijvoorbeeld een week ouder zijn!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page