top of page

Gezin Ilco & Kathleen | 05-2021

Op een van de eerste warme dagen dit jaar, mocht ik het mooie gezin van Ilco & Kathleen vastleggen. Via mijn vriend ben ik bevriend geraakt met dit gezin, dus extra leuk dat ik ze mocht vastleggen!

De kids hadden er ontzettend veel zin in, maar toen de hut was ontdekt, was deze toch heel veel interessanter... Gelukkig hoef je bij een shoot bij mij niet netjes stil te zitten en te poseren, dus al rennend en spelend legde ik iedereen vast. Tussendoor gaf ik kleine opdrachtjes, zoals lekker knuffelen of elkaar kriebelen. Wat een heerlijke beelden heeft dat opgeleverd! De galerij beviel bij ouders ook goed: Ah toch even stiekem gekeken op mn telefoon zo gaaf!!! Weer zo ontzettend blij!! Straks even in het groot kijken maar we zitten met bigsmile ze te bekijken. Wat heerlijk ongedwongen ook gewoon precies zoals we zijn heerlijk!

Een mooier compliment had ik niet kunnen krijgen!
17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page