top of page

Newborn Bowi & Jalou | 04-2021

Deze kleintjes en hun ouders hebben een speciaal plekje bij mij veroverd. Een jaar eerder legde ik namens Stichting Early Birds hun dochtertje Vajèn* vast. Helaas raakten zij hun dochtertje vlak na de shoot kwijt. We hielden contact en toen Kelly zwanger bleek te zijn van een tweeling, was ik dolblij. Eigenlijk zou ik de geboorte vastleggen, maar deze kwam onverwachts veel te vroeg. Ook nu mocht ik namens stichting EB hun kleintjes vastleggen. Na heel veel groeien en aansterken, mocht ik ook bij hen thuis komen. Ik legde alles vast vanaf het moment dat de twee uit bed werden gehaald. Knuffelen, de voeding, de tweeling samen. Het komende jaar mag ik eens in de 2 maanden deze lieve kindjes en hun ouders vastleggen, zo bijzonder! Bij iedere shoot weer een beetje meer gegroeid en weer nieuwe mijlpalen. Ik kijk er ontzettend naar uit deze mooie ontwikkelingen allemaal vast te leggen!10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page